(video) Bărbatul care ar fi omorât în bătaie o bătrână din Chișinău, reținut. Acesta povestește cum a săvârșit crima

Suspectul în cazul omorului unei bătrâne din Chișinău, găsită fără suflare în propria locuință, a fost identificat și reținut de oamenii legii. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 37 de ani, originar din capitală, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 15 la 20 ani sau cu detenţiune pe viaţă.

În cadrul investigațiilor efectuate de oamenii legii, s-a stabilit că victima se cunoștea cu suspectul. La 7 septembrie, acesta a venit în ospeție la un vecin de-al victimei și au consumat alcool împreună. Ulterior bărbatul, fiind în stare de ebrietate, a mers în ospeție și la victimă. Între ei s-a iscat un conflict, iar drept urmare, individul i-a aplicat femeii mai multe lovituri în regiunea capului, după care a lăsat-o să zacă, fără ai acorda îngrijiri medicale, și a părăsit locuința.

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina. Acesta nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor, iar dacă va fi găsit viovat, el riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 15 la 20 ani sau detenţiune pe viaţă.

Amintim că la 7 septemrbie, o femeie, în vârstă de 79 de ani, din Chișinău a fost găsită fără suflare în propria locuință. Medicul legist a depistat în regiunea gâtului și cutiei toracice a victimei mai multe leziuni.


Pub