„Cumpără o carte și trimite-o unui străin.” Alătură-te unei provocări literare organizate de o tânără pe pagina ei de Instagram

Foto: Emilia Subtirelu

„Caut oameni care să participe la un schimb imens de cărți” – așa începe mesajul unui challenge care de la un timp încoace a devenit tot mai popular pe internet.

Același mesaj l-am observat la o tânără din Moldova, stabilită în Marea Britanie, care îl organizează deja pentru a doua oară.

Prin intermediul acestei provocări literare, Gabriela își dorește ca alături de alți oameni entuziasmați de această inițiativă să sporească sprijinul librăriilor locale și crede că așa oamenii se vor conecta mai mult între ei cu ajutorul cărților preferate, fiind străini unii pentru alții în realitate.

 Regulile sunt foarte simple. Mai bine zis, este doar o singură regulă.

„Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați cartea preferată și să o trimiteți unui străin. Prin urmare, veți primi aproximativ 36 de cărți înapoi pentru a le păstra! Acestea vor fi cărțile preferate ale străinilor din întreaga lume!”

Pentru a te alătura inițiativei, lasă-i un mesaj Gabrielei pe pagina ei de Instagram!

Iar dacă nu te alături challenge-ului, pur și simplu poți trimite o carte unui om drag sau unui străin și poți fi sigur că i-ai făcut ziua mai frumoasă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente