fbpx

Profesoara din Rîșcani, care a criticat inaugurarea veceului, chemată la președintele raionului. „Mi-a spus să las directoarea să lucreze”

După ce a criticat inaugurarea veceului din Hiliuți, o profesoară din localitate a fost invitată la președintele raionului. Aceasta afirmă că i s-a spus „să lase directoarea să lucreze”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nelea Diaconu a relatat pentru portalul NordNews că i s-a părut exagerat evenimentul. Ulterior, aceasta a contactat jurnaliștii și le-a relatat că dimineața a fost apelată de directoarea instituției și i s-a spus că este așteptată în biroul oficialului.

Femeia susține că a crezut că până seara va ajunge să discute și cu ministrul Educației. Potrivit ei, Vasile Secrieru i-a spus că „gimnaziul nu va mai beneficia de susținere financiară din bugetul raional, din cauza că nu este recunoscătoare”.

Ieri, profesoara afirma într-un reportaj că „îi era rușine” de situația care s-a creat la instituția de învățământ. Președintele raionului nu a comentat deocamdată cazul.

CITEȘTE ȘI:

foto | „Veceuri solemne”. Rețelele de socializare, „inundate” de glume și critici după inaugurarea controversată din Rîșcani

video | Declarațiile mamei elevei care a fost fotografiată la veceul din Hiliuți: „Nu știam că va fi luată acolo”

video | Șarov, despre veceul inaugurat în raionul Rîșcani. „Este revoltător. Am cerut sancționarea celor implicați”

Articole asemănătoare

Back to top button