/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma

18 septembrie 2020, ora 19:20

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 mondial şi principala favorită, a învins-o vineri pe ucraineanca Daiana Iastremska, 7-5, 6-4, şi s-a calificat vineri în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale în valoare de 1.692.169 euro, scrie agerpres.ro.

Simona Halep, care pe 27 septembrie va împlini 29 de ani, Halep a început slab şi pierdut primele trei ghemuri, însă a revenit şi s-a impus după aproape o oră şi jumătate, în faţa unei jucătoare de 20 de ani, aflată pe locul 29 WTA, care a comis numeroase greşeli neforţate. Pentru calificarea în sferturi, Halep a obţinut 190 puncte WTA şi 37.910 euro.

Halep şi Iastremska s-au întâlnit prima oară într-un meci de simplu în circuitul WTA, însă au fost adversare în proba de dublu a turneului de la Roma. Marţi, perechea formată din Simona Halep şi Monica Niculescu a acces în optimi, impunându-se rapid în faţa ucrainencelor Elina Svitolina/Daiana Iastremska, 6-0, 6-1, după un meci ce a durat doar 46 de minute.

Halep va juca în sferturi cu câştigătoarea meciului dintre kazahele Elena Rîbakina (18 WTA, cap de serie nr. 10) şi Iulia Putinţeva (30 WTA).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram