‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
13.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriWebinar: Stimularea cooperării producătorilor și procesatorilor agricoli prin comunicare

Webinar: Stimularea cooperării producătorilor și procesatorilor agricoli prin comunicare

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Astăzi, 18 Septembrie 2020, începând cu orele 16:00, pe platforma de comunicare digitală ZOOM, se va desfășura cea de-a 3-a sesiune de informare a evenimentului 3, desfășurat în Republica Moldova în formatul unui Experiment de Laborator în cadrul proiectului BOND (Bringing Organisations & Network Development to higher levels in the Farming sector in Europe/Dezvoltarea organizațiilor si a rețelelor din sectorul agricol European).

Participarea la eveniment va fi posibilă, accesând acest link.

Ultima sesiune din cadrul Experimentului de Laborator se va baza pe un joc de cărți narativ folosit pentru a încuraja gândirea creativă și abstractă a tinerilor fermieri și a reprezentanților cooperativelor agricole. Datorită jocului respectiv, participanții sunt încurajați să-şi folosească abilitățile vizuale și de comunicare orală pentru a explora un subiect într-o activitate socială distractivă și provocatoare.

Datorită implicării în joc, participanții pot să-și împărtășească ideile și să-și dezvolte încrederea în acest sens. Ideile dezvoltate, mai apoi sunt împărtășite  pentru a fi evaluate și discutate între participanți cu scopul de a găsi cele mai bune soluții la provocările cu care se confruntă fermierii.

Experimentul de Laborator desfășurat în Republica Moldova în cadrul proiectului BOND este o sarcină cheie asumată în ultimul an de activitate al proiectului. Experimentul de Laborator este un proces de învățare care implică fermieri și prestatori de servicii din sectorul agricol, care participă la activități de consolidare a capacităților și dezvoltarea planurilor de acțiuni ce duc la semnarea Memorandumurilor de Înțelegere între diferite sectoare pentru o cooperarea fructuoasă în viitorul apropiat.

Experimentul de Laborator este organizat în Republica Moldova de către ProEntranse, partener în cadrul proiectului BOND, pilotând instrumente noi de dezvoltare a capacităților orientate spre soluționarea problemelor și gândirii creative.

‹ adv ›

Primul eveniment s-a desfășurat la data de 25 Februarie 2020, al II-lea eveniment din cauza pandemiei provocate de COVID 19 a fost separat în 5 sesiuni online, desfășurate în perioada Mai – Iunie 2020.  Cel de-al III-lea eveniment de asemenea fost separat în 3 sesiuni online a câte 2 ore fiecare, desfășurându-se în perioada 4 – 18 Septembrie 2020.

La evenimente au participat peste 30 de tineri, fermieri și reprezentanți ai cooperativelor agricole din întreaga țară. Proiectul BOND a primit finanțare de la Programul de cercetare și Inovare al Uniunii Europene, Orizont 2020, în temeiul acordului de subvenționare nr. 774208.

‹ adv ›

Advertoriale

Promoție de primăvară la creditele Mikro Kapital Moldova

Mikro Kapital Moldova lansează o Promoție de Primăvară, dedicată stimulării spiritului antreprenorial și sprijinirii nevoilor financiare ale clienților săi. Începând de...
‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›