Imagini scandaloase, cu puternic impact emoțional. Un primar de peste Prut a filmat cum își umilește fiica minoră

Un primar de oraș din România a devenit cunoscut și peste hotarele țării, după ce un filmuleț în care își pedepsește fiica minoră într-un mod înjositor a fost făcut public pe rețelele de socializare. Imaginile care urmează sunt cu puternic impact emoțional.

Cel care își umilește fiica în imaginile video este primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, din România, Traian Ogâgău. Filmulețul, care au ajuns deja în presă, dezvăluie un moment de „educație”, așa cum susține Ogâgău, potrivit StirideBistrita.ro. Fiica edilului, care-i poartă numele, se află așezată în genunchi, cu fața către un dulap, și repetă printre suspine și lacrimi ceea ce tatăl ei îi spune: „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Nu mai sunt fițoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Imaginile au fost distribuite intens pe rețelele de socializare, fără a fi cel puți blurate, deși copila este minoră.

Primarul susține că ceea ce a apărut în spațiul public este o chestiune de familie și că nimeni nu are dreptul să se bage în familia lui: „Am fost astă iarnă la schi cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieșită din duș, dezbrăcată și cu părul ud, și am pus-o la colț, la perete, și am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut și nu știu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari și de șmecheri, mai bine câte-o lecție dinasta”, a declarat Traian Ogâgău, pentru sursa citată.

Într-o apariție video pe pagina sa de Facebook, acesta a spus că de publicarea online a filmulețului s-ar face vinovați concurenții electorali, care ar fi „terfelit imaginea” fetiței și îi acuză că folosesc „metode josnice pentru a manipula cetățenii” în campanie.


Pub