Cum arată un Mercedes-Benz E-Class scos la vânzare în Germania cu aproape 1 milion km parcurşi

Nu, maşina n-a fost în slujba unui serviciu de taxi. Pur şi simplu proprietarul său face naveta în fiecare zi pe autostrăzile germane din anul 2010 încoace, învârtind sute de kilometri. În timp de 10 ani pe bordul acestui Mercedes-Benz s-au adunat aproape 1 milion de kilometri parcurși, iar acum el a fost scos la vânzare, având o stare tehnică și un aspect estetic ce nu trădează nicidecum cifra odometrului, transmite PiataAuto.md.

Foto: PiataAuto.md

Mașina e în motorizare E 200 CGI şi are sub capotă un motor pe benzină de 1.8 litri, care dezvoltă 184 CP. Motorul e cuplat la o cutie de viteze automată 7G-TRONIC. Atât motorul, cât şi cutia funcţionează ireproşabil în prezent, după cum declară proprietarul neamț al Mercedesului!

Alergând în permanenţă prin civilizaţia autostrăzilor şi oraşelor Germaniei, automobilul şi-a păstrat aspectul incredibil de proaspăt, atât la exterior cat şi în habitaclu. Partea cea mai impresionantă este că interiorul are planşa de bord fără urme de uzură, iar tapiseria scaunelor arată de parcă maşina ar avea vreo 200 de mii de kilometri parcurşi cel mult!

Mercedes-Benz E-Class / Sursa:PiataAuto.md

Mai multe imagini cu acest automobil și detalii din istoria lui curioasă găsiți în articolul complet pe PiataAuto.md.


Pub