fbpx

Noul Apple Watch, adaptat la pandemia de coronavirus. Gadgetul poate ilustra eficiența plămânilor și monitoriza oxigenul din sânge

Noul Apple Watch Series 6 este destinat celor care își doresc să monitorizeze particularitățile și aspectele sănătății chiar de acasă, fără a fi nevoie să consulte un specialist. Gadgetul este dotat cu o nouă funcție – ilustrează eficiența plămânilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prețul de achiziție al noului dispozitiv a rămas neschimbat comparativ cu generația a cincea – costă 400 de dolari. Ecranul rămâne în continuare aprins în permanență, la fel ca la generația a cincea, dar noul senzor îl face semnificativ mai util.

Printre finisajele noi în care îl poți achiziționa, sunt incluse albastru, auriu, argintiu oțel, grafit oțel și roșu. Acesta din urmă este din seria Product RED. Pentru a-ți monitoriza oxigenul din sânge, noul ceas are nevoie de 15 secunde, în care utilizează niște pulsații de culoare roșie, în tandem cu senzorii infraroșii care sunt disponibili și pe generațiile anterioare de Apple Watch.

La interior, dincolo de un nou senzor, Apple Watch Series 6 utilizează un nou chipset intitulat simplu S6, mai rapid și mai eficient energetic comparativ cu generația anterioară. Aparent, se va încărca cu 20% mai rapid, suportă 5GHz Wi-Fi, iar ecranul este de 2,5 ori mai luminos decât generația anterioară. Ca o noutate interesantă, acum include un altimetru, dacă vrei să știi constant la ce înălțime ești.

Pe partea de sustenabilitate, noul ceas utilizează în procesul de fabricație aluminiu și tungsten reciclat, deși nu au fost făcute publice procentele. Pentru prima oară, nu va mai avea în cutie un adaptor de priză, doar un cablu de alimentare, mergând de la premisa că ai deja un încărcător USB în casă.

Articole asemănătoare

Back to top button