/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Puterea cochetează cu opoziția? Liderul Platformei DA confirmă că s-a întâlnit cu președintele PDM de câteva ori

missing
17 septembrie 2020, ora 21:40

Partidul Democrat cochetează tot mai mult cu opoziția. După ce la suprafață au apărut informațiile despre întâlnirile lui Pavel Filip cu președinta PAS, Maia Sandu, ieri și liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a confirmat că a purtat discuții cu președintele democraților. Ultima dată, Năstase a vorbit cu Filip la Parlament, câteva săptămâni în urmă. Aceasta însă a refuzat să ofere prea multe detalii despre discuții.

Despre faptul că s-a întâlnit cu președintele PPDA, a recunoscut chiar liderul democraților, Pavel Filip. Aseară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, Andrei Năstase a confirmat informația

ANDREI NĂSTASE, PREȘEDINTE PPDA: „De câte ori v-ați întâlnit, când, pentru ce, ce ați discutat. Cred că ne-am întâlnit de 2 ori cu Domnul Filip, atunci când i-am cerut să voteze pentru moțiunea de cenzură, care ar fi dus la demiterea acestui Guvern catastrofă. Și m-am mai întâlnit încă o dată, tot la Parlament, iarăși, dar nu am făcut din asta o preocupare”.

Întrebat dacă a discutat despre o eventuală colaborare PPDA – PDM, Năstase a evitat să răspundă exact, care ar fi formula conlucrării dintre cele două formațiuni.

ANDREI NĂSTASE, PREȘEDINTE PPDA: „Partidul Democrat în actuala componență este partidul cu care deja puteți colabora? – Eu nu fac ceea ce fac alții. Și cu asta eu vreau să închei această discuție. – Da ce fac alții? – Eu fac ceea ce v-am spus eu. Ceea ce fac alții, întrebați-i pe alții”.

Zilele trecute, președintele fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, a declarat că Pavel Filip poartă discuții cu unii lideri ai opoziției. Mai exact, acesta a menționat despre faptul că liderul PDM s-a întâlnit cu președinta PAS de trei sau patru ori. Obiectul discuției însă nu a fost făcut public. Solicitați să comenteze informațiile, reprezentanții PAS au menționat că „ultima dată când s-a întâlnit Maia Sandu cu Pavel Filip, presa a fost anunțată. De atunci nu a mai avut loc nicio întâlnire”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram