image
Sursa foto: Getty Images

Jose Mourinho dă lovitura pe piața transferurilor! Tottenham, aproape de a achiziționa doi jucători de la Real Madrid

Jose Mourinho este pe cale de realiza două transferuri importante. Gareth Bale și Sergio Reguilon, jucătorii lui Real Madrid, doriți și de Manchester United, sunt pe punctul de a semna cu Tottenham.

Tottenham este în pole-position pentru transferurile lui Bale și Reguilon de la Real Madrid, în ciuda faptului că cei doi fotbaliști sunt doriți și pe Old Trafford. În cazul galezului, componenta emoțională reprezintă avantajul lui Mourinho în fața lui Solskjaer, londonezii fiind cei care l-au ajutat să devină unul dintre cei mai buni jucători ai lumii, după ce l-au transferat de la Southampton la doar 17 ani.

Formația lui Mourinho este pregătită să-l împrumute pe Gareth Bale, însă cel mai mare obstacol pare a fi salariul galezului, aproximativ 16 milioane de euro pe sezon. Cu toate acestea, Jonathan Barnett, agentul jucătorului, a declarat că "Bale încă iubește Spurs" și este de așteptat ca acesta să-și reducă pretențiile financiare pentru a evolua sub comanda lui Jose Mourinho, susține BBC.

Real Madrid și Manchester United păreau că s-ar fi înțeles pentru mutarea lui Sergio Reguillon pe Old Trafford. "Diavolii" ar fi oferit 30 de milioane de euro în schimbul internaționalului spaniol, însă clauza de răscumpărare propusă de madrileni nu a fost pe placul lui United.

Astfel, Tottenham a devenit favorită să-l transfere pe fundașul Realului. Londonezii oferă aceeași sumă, 30 de milioane de euro, și sunt dispuși să accepte condițiile propuse de campioana Spaniei, informează aceeași sursă citată. Fotbalistul de 23 de ani, produs al lui Real Madrid, a fost împrumutat sezonul precedent la Sevilla, echipă alături de care a cucerit trofeul UEFA Europa League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: