Horoscop

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 16 SEPTEMBRIE 2020. Un nou început!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Evolutiile de azi s-ar putea sa-ti dea putin planurile peste cap. Descoperi anumite lucruri despre oameni din jurul tau si poti fi dezamagit. Poate chiar vrei sa reevaluezi prietenia. Nu lasa niciun climat negative sa te afecteze prea mult. Pana la urma, este viitorul tau in joc.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Spune multumesc oamenilor din viata ta care sunt cei mai pretiosi. Vei vedea cum cuvintele din inima ajung in esenta lucrurilor mult mai usor. Stabilizeaza-ti emotiile puternice si foloseste-le ca combustibil pentru proiectele tale de suflet. Cheia astazi este sa iti amintesti de cei ce te-au ajutat de-a lungul vietii tale. Toata lumea este in esenta un suflet sensibil si iubitor, deci trateaza-i ca atare.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Sensibilitatea ta in relatie cu alti oameni este extrem de activata azi si vei simti mai multa compasiune fata de cei mai putin norocosi ca tine. Astazi este o zi buna sa oferi servicii celor aflati in nevoie de ajutor. Extinde-ti abilitatile puternice de intrajutorare in comunitatea in care traiesti sau ofera-le celor care pot beneficia cel mai mult de ele.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Te indoiesti de validitatea tuturor obiectivelor tale ? Este posibil ca tocmai tu, regele, sa ai si indoieli? Da, este posibil pentru ca esti om. Ocupa-te cu incredere de detaliile concrete si nu iti mai bate capul cu filozofia din spatele planurilor tale, asta in caz ca exista vreo filozofie. Nu iti complica existenta cu notiuni abstracte. Mergi inainte calauzit de ce te motiveaza in viata si ce iti aduce bucurie.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Finalul unui ciclu semnaleaza nasterea unuia nou. Imaginea unei pasari phoenix ce rasare din propria cenusa ti se potriveste. Astazi te vei imbarca intr-o noua perioada ce are la baza o noua intelegere care iti va aduce mai multa energie. In ultimele zile ai fost expus la emotii ascunse adanc in tine ce au iesit ca sa fie vazute si vindecate. Iti dai seama ca ai ajuns departe? Te asteapta o perioada de claritate, bucura-te.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

O zi putin dificila pentru tine. Ai obstacole care apar brusc in calea ta. Dar nu e nevoie sa intri in panica. Stai calm si concentrat, cu ambele picioare pe pamant si vei razbi. Lasa-ti un spatiu pentru a experimenta idei noi, lcururi pe care in mod normal nu le-ai fi luat in considerare in trecut, dar care iti pot oferi solutia pe care o cauti.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Astazi poti avea parte de o oportunitate de calatorie ce apare spre tine, poate in compania prietenilor sau colegilor. Poate implica educatia ta cumva. Ce vei invata din aceasta potentiala deplasare iti poate impacta viata si iti poate deschide noi usi. Prieteni noi si contacte valoroase pot aparea pe scena ta. Nu ezita, tot inainte. O alta asemenea ocazie cine stie cand va mai veni.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Realitatea nu este mereu asa de minunata precum ai dori sa fie. Asta pentru ca interpretezi realitatea intr-un anumit mod in loc sa o accepti fix asa cum este. Tu nu te prea uiti la lucruri in detaliu pentru ca detaliile nu te prea intereseaza. Insa daca alegi sa privesti bine si amanuntit in jur, vei descoperi acele detalii ce se afla chiar sub ochii tai care iti coloreaza lumea minunat. Incearca sa inlocuiesti ochelarii prin care vezi lumea cu unii noi, ca sa vezi realitatea asa cum e: frumoasa.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Vei putea face fata tuturor provocarilor cu o responsabilitate si o concentrare de zile mari. Esti plin de energie si dynamism si acest lucru iti va permite sa iei deciziile corecte. Tine ochii deschisi si profita de oportunitatile care ti se arata si vei face progresele la care speri.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

De ce ti se pare uneori ca relatiile sunt dificile ? Tu stii ca interactiunile cu altii te ajuta sa cresti si sa inveti. Asta e valabil pentru toata lumea. Insa anume pentru tine, relatiile sunt important pentru ca te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant. Deseori doar visezi la realitate in loc sa o confrunti. Aspectele astrale de azi te invita sa iti deschizi inima spre acei oameni aflati cel mai aproape de ea.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Cine a spus ca traiul impreuna cu alti oameni este usor? Nu poti face mereu tot ce vrei. Sigur, poti sa incerci, dar de cele mai multe ori ajungi singur rapid. Totusi, daca ai fost singur la carma vietii tale pana acum, merita riscul sa inviti pe corabia ta suflete de oameni pe care ii iubesti. Poate preiau ei controlul, poate te mai relaxezi si odihnesti si tu. Este timpul sa consolidezi unele conexiuni ale inimii tale azi.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Nu esti foarte multumit de situatia in care te afli, nu esti foarte sigur ce vrei sa faci in continuare. Esti la o rascruce si trebuie sa hotarasti. Da-ti timp sa iei decizia corecta. Vorbeste cu cineva despre cee ace simti, despre ceea ce vrei. Poti primit sfaturi bune de la o persoana matura in care ai incredere. Problemele isi vor gasi rezolvarea mai devreme sau mai tarziu si vei experimenta o reinnoire care sa-ti aduca bucurie si satisfactie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *