Expertul politic Igor Volnițchi, despre șansele Partidului Șor de a accede în viitorul Parlament

Partidul Politic „Șor” are un rating bun și se bucură de susținerea alegătorilor, în pofida atacurilor la care este supus de către oponenții politici, a declarat, la emisiunea Puterea a Patra de la N4, analist politic Igor Volnițchi. Acesta menționează necesitatea ca partidele care se bucură de susținerea poporului să fie tratate ca atare și este de părere că Partidul „Șor” va face parte și din viitorul Parlament.

Foto: UNIMEDIA

„Partidului domnului Șor eu zic că e bine ancorat. Eu mă uit la reacțiile care vin din teritoriu, chiar dacă în direcția acestui partid sunt aruncate periodic săgeți din partea oponenților”, a declarat expertul.

În acest context, el a afirmat că formațiunile care se bucură de sprijinul poporului ar trebui tratate în modul corespunzător. „Atât timp cât un partid are sprijin popular, noi trebuie să-l tratăm ca atare, deoarece acesta este și respectul pentru oamenii care și-au dat votul”, a spus Volnițchi.

Expertul crede că această formațiune are toate șansele să acceadă și în următorul Parlament. „Urmărind ceea ce se face în teritoriu, dar și reieșind din unele sondaje, Partidul „Șor” are șanse mari de a fi parte a viitorului Parlament”, a spus Volnițchi.

Și ultimele sondaje plasează partidul Șor printre formațiunile cu șanse de accedere în legislativ, în cazul unor alegeri parlamentare. Unele studii sociologice îl plasează și pe liderul partidului, Ilan Șor, în top 3 politicieni care se bucură de cel mai înalt nivel de încredere din partea moldovenilor.


Pub