Tuning pentru SUV-ul Lamborghini Urus, creat în România!

Un proiect foarte curios de tuning a fost dezvăluit de curând în România, semnat de atelierul Marius Designhaus, relatează PiataAuto.md. La baza creației a stat cel mai performant SUV din lume, Lamborghi Urus. Versiunea modificată poartă numele Urus MD1, după iniţialele atelierului.

Foto: piataauto.md

La tratamentul de tuning s-au doar folosit materiale cu adevărat de top. Barele de protecţie, de exemplu, sunt făcute din zylon, care e o evoluţie a kevlarului, mai ridid ca acesta. Până şi şuruburile sunt făcute din titan de gradul 5 la acest Lamborghini, materialul fiind folosit în aeronautică! La drept vorbind, nici dacă ar fi să ne referim la marile case de tuning din Germania, nu prea găsim asemenea materiale în uz, nici măcar pentru modelele de top, mai informează sursa.

Exclusivitatea kit-ului oferit de atelierul românesc e garantată de numărul limitat de doar 30 de unități, care vor fi produse și livrate doritorilor din întreaga lume. Mai multe imagini și detalii despre tuning-ul românesc pentru Lamborghini Urus găsiți în știrea desfălurată pe PiataAuto.md.


Pub