Noul Apple Watch, oficial: cum a reușit să fie adaptat la pandemie. Cât costă noul gadget

Apple Watch Series 6 este cel mai nou gadget din portofoliul Apple, un upgrade important față de versiunea de acum un an, chiar dacă vizual s-ar putea să-ți scape diferențele.

Foto: www.gsmarena.com

Noul Apple Watch Series 6 este destinat celor care au dezvoltat o fascinație în ultimii ani din a-și monitoriza particularități de sănătate în confortul căminului. Deși făcea o treabă foarte bună și înainte, când vine vorba de acest aspect, acum a ajuns să includă un senzor de monitorizare a nivelului de oxigen din sânge. Acesta din urmă este foarte important în vremuri de pandemie, deoarece ilustrează eficiența plămânilor.

Prețul de achiziție a rămas neschimbat comparativ cu generația a cincea, costă 400 de dolari. Ecranul rămâne în continuare aprins în permanență, la fel ca la generația a cincea, dar dar noul senzor de sănătate îl face semnificativ mai util. Va fi disponibil începând cu acest weekend, transmite Playtech.

Printre finisajele noi în care îl poți achiziționa, sunt incluse albastru, auriu, argintiu oțel, grafit oțel și roșu. Acesta din urmă este din seria Product RED. Pentru a-ți monitoriza oxigenul, noul ceas are nevoie de 15 secunde, în care utilizează niște pulsații de culoare roșie, în tandem cu senzorii infraroșii care sunt disponibili și pe generațiile anterioare de Apple Watch.

La interior, dincolo de un nou senzor, Apple Watch Series 6 utilizează un nou chipset intitulat simplu S6, mai rapid și mai eficient energetic comparativ cu generația anterioară. Aparent, se va încărca cu 20% mai rapid, suportă 5GHz Wi-Fi, iar ecranul este de 2,5 ori mai luminos decât generația anterioară. Ca o noutate interesantă, acum include un altimetru, dacă vrei să știi constant la ce înălțime ești.

Pe partea de sustenabilitate, noul ceas utilizează în procesul de fabricație aluminiu și tungsten reciclat, deși nu au fost făcute publice procentele. Pentru prima oară, nu va mai avea în cutie un adaptor de priză, doar un cablu de alimentare, mergând de la premisa că ai deja un încărcător USB în casă.

Cei care vor un ceas mai ieftin de la Apple, pot opta pentru noul Apple Watch SE. Acesta are aceleași dotări precum Series 6, arată la fel, dar nu are senzorul de monitorizare a oxigenului din sânge, motiv pentru care, costă doar 279 de dolari.


Pub