Doi angajați ai unei întreprinderi din Rezina au fost găsiți fără suflare, după ce s-ar fi intoxicat. Detalii de la poliție

Tragedie la Rezina. Doi bărbați au fost găsiți fără suflare pe teritoriul unei întreprinderi, după ce s-ar fi intoxicat. Apelul a fost făcut de o persoană anonimă în această dimineață.

Foto: UNIMEDIA

La fața locului, polițiștii au stabilit că pe teritoriul unei întreprinderi din orașul Rezina, un angajat în vârsta de 46 de ani, ar fi coborât să colecteze resturile rămase după colectarea deșeurilor, iar din cauza vaporilor toxici, formați din descompunerea deșeurilor, s-ar fi intoxicat.

Întrucât acesta a dispărut pe o perioadă, colegul său, un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani a coborât în aceeași zonă, însă nici acesta nu a mai ieșit.

Cadavrele au fost scoase din rezervor, iar angajații SAMU au constatat decesul acestora. Cauza preventivă a decesului a fost stabilită, fiind vorba despre intoxicație. Rezervorul de acumulare a deșeurilor menajere este situat într-o încăpere auxiliară și este destinat pentru acumularea deșeurilor, ca urmare a prelucrării și spălării prunelor. Rezervorul are o capacitate de 3 m3, situat la o adâncime de 3 metri.

Cadavrele au fost expediate la SML Orhei pentru stabilirea cauzei decesului.


Pub