Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au găsit nașii. Pe cine au ales să le fie părinți spirituali

Interpreta Cleopatra Stratan l-a găsit pe “Ghiţă”, ca să parafrazăm celebrul ei hit. De şase luni, ea şi solistul Edward Sanda formează un cuplu, având în comun pasiunea pentru muzică, scrie SHOK.md, cu referire la click.ro. Recent, au declarat că sunt pregătiți să facă pasul cel mare, deși sunt încă tineri, iar mai nou, și-au găsit și nașii.

Foto: shok.md

Edward Sanda are 22 de ani, iar Cleopatra Stratan, doar 17 ani, însă, în ciuda vârstelor mici, ei au gânduri mari, de căsătorie.

Naşii au fost deja aleşi, fiind vorba despre fostul soţ al Lorei, actorul Dan Badea, şi actuala lui nevastă, Mădălina. Cu câteva zile în urmă, Cleo şi Edward au luat masa cu viitorii părinţi spirituali.

Edward și Cleopatra, la masă, cu actorul Dan Badea şi soţia lui / Sursa:click.ro

Cei doi solişti s-au îndrăgostit în luna februarie, înainte de pandemie: ”A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti”, a povestit Cleopatra Stratan.

Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au apărut într-o emisiune televizată, unde au fost provocați să se sărute pentru prima oară în public, pentru a demonstra că sunt un cuplu, la insistența fanilor. Aceștia au dezvăluit povestea lor de dragoste, dar și ce planuri de viitor au. Mai detaliat despre ce pun la cale tinerii citiți pe SHOK.md.


Pub