fbpx

O femeie, suspectată că și-ar fi ucis mama din Căușeni! Cum a fost găsită victima?

Un caz tragic a fost înregistrat astăzi la Căușeni, o femeie de 80 de ani fiind găsită cu plăgi și hemoragie intensă în regiunea feței. În acest caz este bănuită fiica victimei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform informațiilor comunicate, pentru ZUGO, de către ofițera de presă a Inspectoratului General de Poliție – Silvia Vetcu, oamenii legii au fost alertați despre caz în jurul orei 11:40, de către asistenta socială din localitatea Tănătari. Aceasta a găsit femeia în stare gravă, venind în vizită la domiciliu.

„Drept urmare, angajata a solicitat ajutorul medicilor și al polițiștilor, însă bătrâna a decedat până la venirea lor, din cauza traumelor primite. Ajunși la fața locului, ofițerii au stabilit că femeia locuia singură, însă, în dimineața zilei de astăzi, în vizită a venit fiica sa de 45 ani, care în urma unui conflict cu mama sa, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un topor în regiunea feței”, ne-a relatat Silvia Vetcu.

Menționăm că femeia de 45 de ani se află la evidența medicului psihiatru. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art. 201 prim – „Violență în familie soldată cu deces”, iar suspecta a fost reținută pentru 72 de ore. Actualmente se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Back to top button