/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Mircea Lucescu debutează victorios în Liga Campionilor

missing
16 septembrie 2020, ora 19:31

O altă victorie importantă pentru Mircea Lucescu. După succesul din Super Cupa Ucrainei, celebrul antrenor român o apropie pe Dinamo Kiev la un pas de grupele Ligii Campionilor. La început, fanii ucraineni nu l-au dorit pe Lucescu, însă acesta i-a convins că își merită locul.

În turul trei al calificărilor pentru grupele Champions League, Dinamo Kiev a avut-o în față pe AZ Alkmar. Olandezii au dominat, din punct de vedere al posesiei, însă ucrainenii au fost mai periculoși, în fața porții adverse. Prin urmare, în minutul 49, fostul jucător de la Sheriff Tiraspol, Gerson Rodrigues a deschis scorul.

Olandezii au continuat să țină mingea la ei, dar cei care au înscris, au fost din nou ucrainenii. Autorul golului de 2 la 0 a fost tânăra speranță de la Dinamo, Mykola Shaparenko.

În runda decisivă pentru calificarea în grupele Champions League, Dinamo Kiyev se va întâlni cu învingătoarea dintre Gent și Rapid Viena. Calificarea în competiția propriu-zisă a Ligii Campionilor ar însemna, pentru Lucescu, un avânt important, după ploile de critică, căzute peste el, de când se află la Dinamo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram