O nouă hartă online, lansată de Primărie: Poți vedea unde au loc intervenții pe străzile din Chișinău

Primăria municipiului Chișinău a lansat o nouă hartă online. De această dată, locuitorii pot urmări în timp real unde intervin pe străzile din capitală autospecialele din cadrul Î.M. Regia „Exdrupo”, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Î.M. Regia „Autosalubritate" şi S.A. "Apă-Canal Chişinău", pe care au fost instalate sisteme GPS.

Foto: chisinau.md

Informații în acest sens au fost prezentate de primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței de ieri a serviciilor operative, care a precizat că prin intermediul acestei platforme, municipalitatea își propune să devină mai transparentă. „

Astfel, orice cetățean poate vedea câte autospeciale lucrează pe teren şi în ce perioade de timp, care staționează la acea oră sau de la care întreprindere sunt”, a declarat edilul capitalei.

De menționat că în prezent, serviciile municipale de profil lucrează la definitivarea datelor privind numărul mijloacelor de transport a Parcului Urban de Autobuze şi a Regiei Transport Electric Chişinău, care la fel, vor fi incluse pe o aceiași platformă.

Anterior, Primăria municipiului Chișinău a elaborat și alte hărți interactive, care prezintă informații relevante despre activitățile sau adresele din oraș.


Pub