(video) Pavel Voicu, despre cadoul lui Usatîi pentru Inspectoratul de Poliție Bălți: „A fost doar o declarație”

Inspectoratul de Poliție din Bălți nu a primit niciun ban din partea primarului de Bălți și candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi. Declarația a fost făcută de ministrul de Interne, Pavel Voicu, în cadrul emisiunii UNInterviu.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ministrului, acesta a fost informat de șeful Inspectoratului de Poliție Bălți despre această intenție a lui Renato Usatîi și i-a și informat cum ar trebui dânșii să procedeze în această situație.

„Eu cunosc despre asta, m-a informat șeful Inspectoratului de atunci de la Bălți precum că Renato Usatîi intenționează să le dea bani. Întrebat cum vede acest lucru, dânsul a spus că „nu-l vede bine”. I-am spus că nu este corect și l-am îndemnat să-i spună domnului primar de Bălți să facă ceva pentru comunitate, să pună că de partea Poliției iluminează o stradă, dar cel mai bine e să instaleze camere de supraveghere care să monitorizeze atât parcul, cât și traficul rutier și să zică „Am făcut și pentru comunitate, pentru Poliție și pentru Primărie”, a declarat Pavel Voicu.

Mai mult, Voicu a spus că „din câte mi-au raportat colegii de la Bălți, nu a apărut nimic, a fost doar o declarație, că oferă 200.000 lei.”

Amintim că acum 10 luni de zile, primarul de Bălți, Renato Usatîi ar fi propus Inspectoratului de Poliție Bălți 200.000 lei sub formă de cadou, pentru ca instituția să-și modernizeze tehnica și alte aspecte.


Pub