07:23:42 25.04.2024
Stiri

FOTO // În alte două localități din raionul Orhei primarii din echipa lui Ilan Șor au dat în exploatare iluminatul stradal

Actualitate 15.09.2020 12:26 Vizualizări804 Autor: Ziarul National
FOTO // În alte două localități din raionul Orhei primarii din echipa lui Ilan Șor au dat în exploatare iluminatul stradal


Mare sărbătoare pentru cei peste 2600 de locuitori ai satelor Sămănanca și Step-Soci din raionul Orhei. Primarii celor două localități, care sunt parte a echipei Partidului „ȘOR”, au finalizat proiectele de iluminat public stradal în cele două sate, iar Orhei a mai făcut câțiva pași pentru a deveni cel mai iluminat raion din țară, obiectiv pe care și l-a propus echipa lui Ilan Șor, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice.

Sistemele moderne de iluminat public din Sămănanca și Step-Soci au fost date, recent, în exploatare în cadrul unor ceremonii festive, la care au participat autoritățile locale și cetățeni.

În cele două localități a fost montată o rețea electrică totală de circa 30 de kilometri cu aproximativ 700 de corpuri de iluminat de tip LED. Mai mult, la Sămănanca a fost extinsă rețeaua electrică prin instalarea a 22 de piloni electrici. Toate punctele de transformare a curentului au fost modernizate.

În cadrul ceremoniilor de inaugurare a sistemelor de iluminat public de la Sămănanca și Step-Soci, mai mulți vorbitori au menționat rolul edificator al echipei lui Ilan Șor în mai multe localități din țară, unde implementează mai multe proiecte de dezvoltare.

Sursa citată precizează că echipa Partidului „ȘOR” și-a propus să asigure cu iluminat stradal toate localitățile din raionul Orhei, indiferent de culoarea politică a primarilor. Obiectivul face parte dintr-un program ambițios al formațiunii politice de a implementa, în acest an, proiecte de iluminat public în peste o sută de localități din R. Moldova. Deja au fost date în folosință proiecte de iluminat stradal în zeci de comune și sate din raionul Orhei, dar și în localități din mai multe raioane ale țării.

Pentru anul viitor, primarii din echipa lui Ilan Șor își propun să realizeze proiecte de renovare a infrastructurii rutiere.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md