fbpx

Parcul Catedralei și Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt ar putea fi reabilitate anul viitor. Autoritățile caută bani pentru efectuarea lucrărilor

Parcul Catedralei și Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală ar putea fi reabilitate anul viitor. Primăria urmează să identifice resurse pentru realizarea lucrărilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor, administrația publică locală a încheiat deja un acord de colaborare cu o asociație de companii și experți din domeniul arhitecturii și designului. Aceștia urmează să ofere suport și soluții de modernizare a zonelor de agrement din centrul urbei, cu menținerea valorii lor istorice.

Primăria precizează că administrația publică locală va aloca bani din buget în acest scop, însă urmează a fi identificate și surse financiare din exterior.

Actualmente, specialiștii de la Primărie perfectează caietul de sarcini privind modernizarea celor două spații verzi, iar până la sfârșitul anului va fi anunțat un concurs de proiecte. Ulterior va fi selectată compania care va efectua lucrările.

Articole asemănătoare

Back to top button