/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Poliția este încă în căutarea femeii care a dat naștere bebelușului, găsit mort la fabrica de sortare a gunoiului

missing
15 septembrie 2020, ora 20:40

Cadavrul nou-născutului, găsit aseară la o fabrică de sortare a gunoiului, se afla deja în stare de putrefacție când a fost descoperit de muncitori. Cauza decesului încă urmează să fie stabilită de medicii legiști. Oamenii legii sunt în căutarea femeii care a adus pruncul pe lume pentru a afla cum s-a produs tragedia.

MIHAELA DICUSAR, REPORTERĂ TV8:Nou-născutul a fost găsit aseară, la această fabrică de reciclare a deșeurilor din sectorul Ciocana al capitalei. Am încercat să aflăm mai multe detalii de la fața locului, însă reprezentanții pazei nu ne-au lăsat pe teriotiru”.

„Niciun fel de comentarii. Sunt șefi care dau comandă  – să intrați sau nu..cum așa să intrați? Eu nimic nu știu. Asta s-a întâmplat ieri. Noi am venit azi simineață. Nu știu, ieșiți de aici. Noi nu știm. Cine l-a găsit? Iată băieții cu mașinile”.

Contactată telefonic, managera fabricii de sortare a deșeurilor a declarat că administrația nu va oferi detalii în privința acestui caz și ne-a sugerat că găsim răspunsuri la poliție. Oamenii legii au fost sesizați aseară, în jurul orei 18, când, în timp ce sortau gunoiul adus din capitală, muncitorii au dat peste cadavrul unui nou-născut.

NATALIA STATI, PURTĂTOARE DE CUVÂNT, POLIȚIA CAPITALEI:La fața locului, imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist. Poliția a stabilit că trupul neînsuflețit al pruncului a fost găsit de către angajații fabricii, care activau pe linia de sortare a deșeurilor”.

Însă, deocamdată nu se știe din ce sector al capitalei a fost adus gunoiul, în care fusese aruncat bebelușul. Preliminar, medicul legist a stabilit că pruncul se afla deja în stare de putrefacție.

NATALIA STATI, PURTĂTOARE DE CUVÂNT, POLIȚIA CAPITALEI:Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, pentru a fi efectuate expertizele de rigoare și stabilite cu exactitate cauza decesului pruncului”.

Polițiștii sunt acum și în căutarea mamei care a adus pe lume copilul pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs această tragedie. Un caz similar a avut loc acum doi ani, când la fabrica de sortare, un nou-născut a fost găsit fără suflare, tot în timp ce deșeurile erau sortate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram