/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ O căruță a izbit frontal o mașină, la intrarea în satul Seliște, raionul Leova. Momentul impactului

15 septembrie 2020, ora 21:35

Accident mai puțin obișnuit, în sudul țării. Un automobil a fost tamponat frontal de o căruță, care circula regulamentar, pe banda corespunzătoare. La un moment dat, calul s-a speriat, iar căruța a fost proiectată în mașină. Potrivit poliției, vinovat de impact s-ar face căruțașul. Acum acesta riscă o amendă de până la 1.500 de lei.

Cazul a avut loc acum două zile, pe traseul Hînceşti-Leova, la intrarea în localitatea Seliște. Potrivit oamenilor legii, șoferul vehiculului de model Nissan se deplasa regulamentar, iar în întâmpinare îi venea o căruță. Din motive necunoscute, căruțașul a pierdut controlul animalului, iar hipomobilul a fost proiectat în direcția mașinii. Deși calul a evitat lovitura frontală cu autoturismul, căruța s-a izbit în automobil. Conducătorul auto, un bărbat de 55 ani, nu a putut evita impactul.

O căruță, care inițial se deplasa regulamentar pe banda corespunzătoare, la un moment dat, din motive necunoscute, a ieșit pe contrasens și s-a tamponat într-un automobil de marca Nissan. În urma impactului, căruțașul s-a ales cu leziuni ușoare, însă a refuzat ajutorul medical.

Din imaginile făcute publice pe rețelele de socializare, se vede că atât căruțașul, cât și pasagerul său, au reușit să sară din căruță, evitând accidentarea gravă. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar căruțașul riscă amendă de până la 1.500 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram