/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Salariul de deputat, dar și ceva economii. Cât cheltuie Andrian Candu în medie pe lună

missing
15 septembrie 2020, ora 00:04

Cu salariu de 13 mii de lei și cheltuieli lunare care nu depășesc suma de 17 mii. Cam atât cheltuiește deputatul, Andrian Candu, în mediu pe lună pentru întreaga familie. Despre aceasta a declarat politicianul în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

În același timp, deputatul beneficiază de pază personală pe care o plătește din propriul buzunar: „Am și ceva economii. Cât am sursele pe care le am, rezist. Când nu o să am posibilitate, nu o să mai achit”.

Întrebat cât cheltuie în medie pe lună, deputatul a răspuns că îi este greu să zică: „Dificil, tot salariul cu siguranță și plus din economiile care mai sunt. În jur de 15-17 mii de lei”.

Andrian Candu este un politician din Republica Moldova, președinte al Partidului Politic „Pro Moldova”. Candu a fost și deputat al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova în 3 legislaturi consecutive. La 20 februarie 2020, alături de cinci deputați, Candu a format Grupul Parlamentar „Pro Moldova”, înregistrat ulterior în calitate de partid politc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram