„Dacă păcătuiești, atunci fă-o frumos”. Natalia Gordienko dezvăluie secretul siluetei sale de invidiat

Cunoscuta interpretă Natalia Gordienko este una dintre cele mai frumoase și stilate femei din Republica Moldova. Recent, într-o postare pe Instagram, aceasta a dezvăluit regimul său alimentar și cum reușește să-și mențină silueta de invidiat, scrie SHOK.md.

Foto: Instagram/ Natalia Gordienko

Sexy și frumoasă, așa apare Natalia Gordienko în ultima sa postare, lângă o pizza delicioasă. La cei 32 de ani artista arată senzațional, iar asta îi permite, uneori, să înlocuiască ingredientele sănătoase cu ceva ce pare mai gustos, la prima vedere.

„Când spunem „mergem la dietă”, facem o greșeală. Dieta este hrana noastră pe tot parcursul vieții. Întotdeauna mi-a plăcut să mănânc. Am dezvoltat un principiu în viață: dacă păcătuiești, atunci fă-o frumos! Încerc să îmi echilibrez dieta și să iau tot ce este util din alimente: raportul corect de proteine, grăsimi și carbohidrați, vitamine, fibre și așa mai departe. Există o mulțime de rețete pentru mâncare sănătoasă și totul este extrem de delicios!

Dar știi, uneori vrei pizza și cola. Nu neg! Și mănânc cu plăcere și fără o mustrare de conștiință! Metabolismul meu funcționează ca un ceas și asta datorită obiceiurilor sănătoase, despre care vorbesc foarte mult”, a menționat interpreta.

Ce face atunci când îi este poftă de mâncare nesănătoasă, pentru a nu avea apoi regrete, citiți pe SHOK.md.


Pub