Pediatrul Mihai Stratulat, după intervenția chirurgicală: „Totul va fi bine, nu scăpați de mine”

Pediatrul Mihai Stratulat revine în forță. După ce a suportat o intervenție chirurgicală de urgență, medicul spune că se simte mult mai bine și că i-a rămas doar să se restabilească. Totodată, el a mulțumit tuturor persoanelor care i-au fost alături, în această perioadă complicată.

Foto: Facebook/ Mihai Stratulat

„Mulțumesc tuturor: familiei, colegilor, prietenilor, finilor, cumetrilor, pacienților, chiar și multor persoane pe care nu le cunosc, pentru susținere și urările de bine. În mod special, mulțumesc familiei KinderMed pentru susținere și surpriză, care a fost foarte plăcută. Pentru ei am și eu o surpriză: "TOTUL VA FI BINE. NU SCĂPAȚI DE MINE", a menționat Mihai Stratulat, pe pagina sa de Facebook.

„Pediatrul a vorbit și despre rezultatele intervenției chirurgicale la care a fost supus săptămâna trecută. „Intervenția chirurgicală a trecut cu bine, durerile insuportabile au trecut, au mai rămas unele momente ce țin de restabilirea funcției unor mușchi și sensibilitate la nivel local, care o să se restabilească în timp”, a precizat acesta.

Surpriză pentru Mihai Stratulat / Sursa:Facebook/Mihai Stratulat

La sfârșitul lunii august, Mihai Stratulat a publicat fotografii de la odihna la mare, în care apare practicând un sport de apă, apoi imobilizat în scaunul cu rotile. Se presupune că doctorul a avut de suferit un accident în urma acelei activități sportive.

Săptămâna trecută, starea de sănătate a medicului s-a agravat, în pofida tratamentului medicamentos, care aparent își făcea efectul. Mihai Stratulat a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, după ce neurochirurgul a analizat RMN-ul și starea lui de sănătate.


Pub