(video) Pavel Voicu, despre minora din Băcioi care a plecat de acasă: Domnișoara nu a declarat că a fost abuzată sau amenințată. A discutat și cu psihologul

Ministrul de Interne, Pavel Voicu a evitat să ofere detalii despre cazul minorei din Băcioi care ar fi fugit de acasă la un prieten cu care au făcut cunoștință pe internet. Ministrul doar a precizat că din discuțiile cu specialiștii, minora le-ar fi povestit specialiștilor că nu a fost impusă, abuzată sau amenințată la acel moment.

„Pe noi ne îngrijiorează mult problemele cu minorii, deoarece în ultimii 5 - 7 ani de zile, având accesul la rețelele de socializare, programe care nu sunt tocmai bune, sau din cele patriotice, diferite jocuri care îi influențează cumva pe tineri. Avem cazuri de minori de sinucideri, cazuri de abandonare a domiciliilor, iar fetița despre care vorbiți nu mi-aș fi dorit să îi divulg intimitatea ori să discut despre aceste probleme a persoanei.

Din discuția specialiștilor și a psihologului, domnișoara nu a declarat că a fost impusă, abuzată, amenințată la acest moment”, a declarat Voicu, la UNInterviu.

Amintim că minora de 13 ani a dispărut pe 6 septembrie, iar peste 4 zile a fost găsită într-o localitate din raionul Strășeni, acasă la un prieten.


Pub