Ministerul de Interne anchetează petrecerea dată la o vinărie de familia Chicu

Ministrul de Interne Pavel Voicu a declarat că sesizarea depusă în legătura cu evenimentul organizat în seara zilei de 28 august, la o vinăria din satul Ulmu, la care premierul Ion Chicu ar fi socru mare, se află în examinare. „Am discutat cu domnul Chicu și ne-a spus să întrepridem măsuri conform legislației în vigoare”, a declarat Voicu la UNInterviu.

„Indiferent a premierului sau altcineva, noi toți trebuie să fim egali în fața legii. Acest caz s-a mediatizat, dar s-a încercat cumva să fie politizat, fiindcă mai întâi de toate trebuie să înțelegem că prim-ministrul este o persoană protejată și atunci când își dorește cineva să intre în viața lui personală, clar că nu se poate, însă a fost format 112 de către persoane stabilite de noi unde au anunțat că ar fi avut loc o nuntă și sunt mai mult de 50 de persoane. Noi am înregistrat acest caz, la moment se află încă în examinare, am discutat și cu administratorul și cu chelnerii, bucătarii, suntem în desfășurarea anchetei”, a declarat Voicu.

Amintim că premierul Chicu a recunoscut că în seara zilei de 28 august a fost organizat un eveniment la o vinăria din satul Ulmu, însă susține acesta nu este vorba despre o nuntă. Premierul a declarat că a fost o masă de sărbătoare, iar toate regulile impuse de CNESP au fost respectate.


Pub