image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid a ajuns la un acord cu Lautaro Martinez şi îi "fură" Barcelonei jucătorul după care a alergat toată vara

Real Madrid îi "fură" Barcelonei jucătorul cerut de Leo Messi (33 de ani). Lautaro Martinez (23 de ani) e la un pas să se transfere pe "Santiago Bernabeu", după ce, potrivit presei din Italia, atacantul argentinian s-a înţeles cu Real Madrid şi Inter va încasa o sumă importantă de bani.

Sportmediaset scrie că Inter şi Real Madrid au negociat pentru transfeurl lui Lautaro Martinez şi s-a ajuns la un acord. Martinez va semna cu Real Madrid, potrivit sursei citate, deşi şefii Barcelonei au negociat toată vara pentru transferul atacantului pe Camp Nou şi nu s-au înţeles cu omologii din Italia. Jurnaliştii din "Cizmă" scriu că s-a ajuns la un acord de principiu între cele două părţi.

Inter va încasa 100 de milioane de euro în operaţiunea care-l va aduce pe Lautaro Martinez pe "Santiago Bernabeu".

"Această tranzacţie e una pe care Inter a încercat să o ţină secretă până la sfârşit, pentru a nu periclita transferul lui Arturo Vidal de la FC Barcelona", scrie Mediaset.

Vestea că Real Madrid îl ia pe Lautaro Martinez de la Inter e una care vine ca o surpiză uriaşă, având în vedere că Barcelona a negociat toată vara pentru argentinian, dar n-a ajuns la niciun acord cu şefii de pe "Giuseppe Meazza". Catalanii erau gata să ofere, la un moment dat, 70 de milioane de euro plus Arturo Vidal. Totuşi, şefii lui Inter n-au fost de acord. Vestea dată de Mediaset poate fi şi tactică de negocieri pentru a forţa mâna conducătorilor de la FC Barcelona să facă o ofertă satisfăcătoare pentru Lautaro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: