09:01:39 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Situație HILARĂ pentru un PARTID din R. Moldova. Și-a anunțat CANDIDATUL la prezidențiale, deși nu mai pot fi înregistrate grupuri de inițiativă: „Vom transforma PREȘEDINȚIA într-un centru al MAMELOR”

Actualitate 14.09.2020 18:57 Vizualizări1375 Autor: Ziarul National
VIDEO // Situație HILARĂ pentru un PARTID din R. Moldova. Și-a anunțat CANDIDATUL la prezidențiale, deși nu mai pot fi înregistrate grupuri de inițiativă: „Vom transforma PREȘEDINȚIA într-un centru al MAMELOR”


Partidul Acasă Construim Europa (PACE), condusă de fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, și-a anunțat astăzi candidatul pentru funcția de președinte al R. Moldova, deși Comisia Electorală Centrală (CEC) nu mai înregistrează grupurile de inițiativă pentru colectarea celor minimum 15 000 de semnături în favoarea candidaților.

Candidatul a fost prezentat în fața Reședinței de Stat, în cadrul unui eveniment la care au fost evidențiate atuurile candidatului PACE. Astfel, în calitate de candidat a fost prezentată Galina Cotorobai, președinta Asociației Obștești „Bunicii Grijulii”.

Galina Cotorobai are studii superioare economice și 15 ani experiență managerială în companii private. Aceasta a activat cinci ani și în cadrul Băncii de Economii.

Candidatul PACE a promis că va transforma clădirea Președinției într-un centru al mamelor, iar în fața edificiului va edifica un monument al mamelor cu copii. Totodată, Reședința de Stat de la Condrița urmează să devină azil pentru bătrâni, iar complexul de la Holercani – sanatoriu pentru angajații statului.

Galina Cotorobai a mai adăugat că va renunța la paza de stat și la coloană oficială și se va mulțumi cu o singură mașină de serviciu, care va fi condusă de un șofer care să-i asigure și protecția.

De menționat că CEC a declarat anterior că va înregistra grupurile de inițiativă până pe 11 septembrie curent.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md