‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
8.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAi albine, dar nu știi cum să le îngrijești? Vezi unde poți obține studii...

Ai albine, dar nu știi cum să le îngrijești? Vezi unde poți obține studii în domeniu

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Școala Profesională din Bubuieci desfășoară un nou curs de apicultură pentru maturi. Studiile încep de la 1 octombrie curent și se vor desfășura timp de trei luni. Doritorii de a obține studii în domeniu, trebuie să se grăbească și asta pentru că locurile sunt limitate, iar 20 de persoane deja s-au înscris la curs.

„Într-o grupă pot fi admise maxim 25 de persoane. Este un număr care ne permite să ne acoperim cheltuielile pe care le suportă instituția. Cursurile sunt contra plată, este vorba de o taxă de 1500 de lei”, a precizat pentru Agrobiznes directorul școlii profesioale din Bubuieci, Zinaida Sajin.

Orarul lecțiilor și vizitele în teritoriu sunt stabilite în comun de cursanți și profesorul responsabil de curs.

„De regulă, orele au loc de două ori pe săptămână. Zilele se stabilesc de comun cu participanții la curs. Dar totul depinde de subiectul abordat, dacă tema e mai complicată se organizează mai multe ore la același subiect”, a precizat directorul școlii profesionale.

Pentru a participa la curs, doritorii nu au nevoie decât de copia buletinului de identitate și o cerere adresată instituției în acest sens.  Pe lângă orele teoretice, cursanții vor avea posibilitate să studieze orele practice în laboratoare de ultimă generație de care dispune instituția, iar lecțiile sunt predate de cei mai buni specialiști în apicultură din țara noastră.

Detalii și alte informații găsiți la numerele de telefon:

  • 0 22 41 49 71
  • 0 22 41 48 79
    ori pe pagina de Facebook a instituției / SP Bubuieci.
‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›