/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Restricțiile drastice din Australia au stârnit proteste. Peste 70 de persoane au ajuns în arest

missing
13 septembrie 2020, ora 15:59

O manifestație împotriva restricțiilor impuse din cauza pandemiei s-a încheiat cu zeci de arestări în Australia, transmite Digi24.ro.

La protest au participat sute de participanți. Fiindcă nu respectau nici o regulă anti-COVID, polițiștii au încercat să-i împrăștie, dar s-au trezit atacați cu fructe și legume.

Până la urmă, 70 de oameni au ajuns în arest, iar situația s-a calmat. Un alt protest, dar mai pașnic, a cuprins de altfel întregul stat Victoria.

Mii de oameni își lasă încălțările în fața casei, un gest prin care cer demisia premierului, acuzat de proasta gestionare a situației.

În fața pandemiei, autoritățile din statul Australia au impus reguli drastice: oamenii își poti părăsi casele doar în anumite cazuri, pe timpul nopții a fost decretată starea de asediu, iar barurile și restaurantele rămân închise încă cel puțin o lună.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram