/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Doi polițiști au fost împușcați într-o ambuscadă. Atacatorul s-a apropiat de mașina lor și a tras mai multe focuri de armă

13 septembrie 2020, ora 17:50

Doi polițiști sunt în stare critică după ce au fost împușcați într-un atac de tip ambuscadă în Los Angeles. Atacatorul s-a apropiat de mașina lor, a tras de mai multe ori, apoi a fugit, potrivit unor imagini înregistrate de camerele de supraveghere, potrivit BBC și Digi24.ro.

„Doi ofițeri în vârstă de 31, respectiv 24 de ani au fost atacați în timp ce se aflau în mașină. Amândoi prezintă plăgi prin împușcare și se află în stare critică. Atacatorul se află încă în libertate”, potrivit departamentului de poliție din Los Angeles.

Președintele Donald Trump a scris pe Twitter, distribuind înregistrarea cu atacul, că „aceste animale trebuie pedepsite crunt”.

În 2020, aproximativ 40 de polițiști au fost uciși în timpul serviciului, potrivit unor statistici publicate de FBI. Opt dintre aceștia au fost victimele unor ambuscade.

La ușile spitalului unde au fost transportați cei doi ofițeri, mai mulți protestatari strigă sloganuri anti-poliție și au blocat intrarea în unitatea de primiri urgențe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram