Obține un desen cu animalul tău de companie și, în același timp, ajută șapte aziluri din toată țara. Detalii despre oportunitate

cainisor3

Până pe 30 septembrie 2020, orice doritor poate obține un portret al animalului de companie creat de către un grup de tineri designeri din Moldova.

„Pentru al patrulea an la rând! Până la sfârșitul lunii septembrie 2020, noi, un grup de artiști din Republica Moldova, vom face portrete în schimbul donațiilor. Întreaga sumă va fi împărțită la șapte aziluri de animale din toată țara.

Tot ce trebuie să faci e să lași o donație în orice sumă pe pagina de fundraising www.gofundme.com/draw-for-dogs-2020 și să trimiți o poză pe adresa [email protected] (poza nu va fi postată public), după care foarte curând vei primi un portret în schimb, iar animăluțele vor avea parte de hrană, medicamente și adăpost.

Azilurile funcționează doar din resursele altor oameni, ca mine și voi, cei ce-și sacrifică timpul întreținând aziluri private pentru a îngriji zi de zi animale fără adăpost. Fiecare lună e tot mai grea, întrucât căței și pisici sunt lăsate la porțile azilurilor zilnic și devine mai dificil, aproape imposibil, de întreținut”, spun inițiatorii campaniei.

Lista de aziluri spre care va fi transmisă suma:
# Приют для бездомных собак/программа ОСВ «Живи»„Live Life” Dog Shelter;
# Приют AOVA/Azilul de câini AOVA;
# Adăpostul de animale „Datcha”;
# «Островок Надежды» – волонтёрский центр помощи бездомным животным;
# Doctor Vet Moldova;
# Общественная ассоциация по защите животных «Любящие сердца» м. Бельцы;
# Azilul Tierheim Muhtar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente