Cadrele didactice sunt invitate să participe la Conferința Anuală eTwinning „Classroom in action: ADDRESSING CLIMATE CHANGE WITH ETWINNING”

etwinning

În perioada 22-24 octombrie 2020, va avea loc Conferința Anuală eTwinning Classroom in action: ADDRESSING CLIMATE CHANGE WITH ETWINNING, ediția 2020.

Evenimentul va fi desfășurat online și va reuni 600 de cadre didactice, factori de decizie și experți din 44 de țări membre ale comunității eTwinning. Mai multe detalii găsiți în programul evenimentului.

Cadrele didactice care corespund criteriilor de eligibilitate și sunt interesate să participe sunt invitate să completeze formularul de aplicare până în data de 16 septembrie 2020, ora 18.00.

Numărul de locuri este limitat.

Criterii de eligibilitate

Candidații eligibili trebuie:

  • să fie membri eTwinning;
  • să cunoască limba engleză la nivel de comunicare, fiind limba de lucru a evenimentului;
  • să aibă experiență în implementarea de proiecte eTwinning (deținători de NQL/EQL), iar deținerea unui NQL la un proiect care reflectă abordarea tematică eTwinning 2020 – „Schimbările climatice și provocările de mediu” este un avantaj;
  • să fi demonstrat interes pentru susținerea și promovarea programului eTwinning Plus Moldova și a parteneriatelor școlare europene;
  • să aibă competențe de utilizare a tehnologiei informației și comunicării (TIC) pentru stabilirea de parteneriate educaționale și desfășurarea cu succes a proiectelor școlare online.

De asemenea, se va lua în calcul implicarea candidaților în acțiunea eTwinning pe parcursul anului școlar 2019/2020 – participarea la proiecte și evenimente lansate de Biroul Național și Central de Asistență eTwinning (de exemplu, evenimente de învățare online și pe teren, eTwinning Day etc.) și implicarea în activitățile de promovare.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul de aplicare.

Selecția participanților se va face în ordinea primirii formularelor, cu respectarea criteriilor de eligibilitate menționate.

Rezultatele selecției vor fi anunțate prin intermediul site-ului național eTwinning – www.e-twinning.utm.md.

Cadrele didactice selectate vor fi contactate la adresa de e-mail și numărul de telefon specificate în formularul de aplicare.

Atenție! Biroul Național de Asistență eTwinning Plus Moldova își rezervă dreptul de a restricționa participarea candidaților la evenimentele organizate ulterior în cazul furnizării de informații false și al nerespectării criteriilor de eligibilitate anunțate la înscriere de către aceștia.

Participarea la conferință este gratuită, costurile fiind acoperite din sursele acordate pentru programul eTwinning de către Comisia Europeană și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente