fbpx

O tânără și-a tăiat mâna cu ferestrăul pentru a primi asigurare lunară de 3000 de euro pe viață. Ce a decis instanța?

O tânără de 22 de ani din Slovenia și-a tăiat mâna cu fierăstrăul pentru a primi indemnizația de 3000 de euro pe viață și o asigurare de sute de mii de euro. Complice i-a fost iubitul, care a îndemnat-o să recurgă la acest gest.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Chiar dacă inițiat femeia a fost transportată la spital cu mâna tăiată, medicii au reușit să o recupereze. Despăgubirile pe care urma să le primească ea se ridicau la 380.000 de euro, după ce aceasta a încheiat contracte de asigurare cu cinci companii diferite.

După ce s-a demascat înscenarea, fapta a ajuns în vizorul Poliției. Tânăra a fost condamnată la doi ani de pușcărie, iar partenerul ei va petrece după gratii trei ani. Potrivit Daily Mail, procurorii au anunțat că înainte de accident iubitul femeii a căutat pe internet informații despre cum funcționează o proteză a brațului.

Conform presei străine, individul și părinții lui au fost acuzați, iar bărbatul figurează în calitate de bănuit în dosarul uciderii fostei sale iubite. Tatăl bărbatul  a primit un an de închisoare, iar mama lui a fost declarată nevinovată.

Pe parcursul procesului toți figuranții afirmau că totul a avut loc din întâmplare, în timp ce tăiau crengile. În același timp, apărarea s-a construit pe faptul că o femeie care arată bine nu și-ar provoca vătămări de acest gen.

Articole asemănătoare

Back to top button