/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Petrocub și Zimbru se întâlnesc astăzi pe stadionul din Hâncești

missing
12 septembrie 2020, ora 16:40

Petrocub și Zimbru se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, pe stadionul municipal din Hâncești. Meciul are loc în etapa a 9-a a Diviziei Naționale.

Din cauza măsurilor de prevenire a infecției COVID-19, meciul se va juca fără spectatori.

În Divizia Națională, Petrocub și Zimbru s-au întâlnit până acum în 20 de meciuri. Primul duel a avut loc pe 18 august 2001 și s-a încheiat fără goluri. De atunci, Petrocub a obținut 6 victorii, Zimbru – 7, iar alte 6 partide s-au încheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil galben-verzilor: 25-19

Cele două echipe au avut trei meciuri directe și în Cupa Moldovei Orange. În optimile de finală ale sezonului 2015/16, Zimbru s-a impus cu 3-0, în timp ce dubla manșă din sferturile stagiunii precedente a fost adjudecată de hînceșteni (2-1 și 3-1).

Încă o victorie (3-0) a fost obținută de Petrocub în fața Zimbrului și în cadrul Cupei Federației din acest an, în faza grupelor.

Pe 27 august curent, Petrocub a jucat în primul tur preliminar al Ligii Europei, însă echipa antrenată de Lilian Popescu a cedat pe teren propriu în disputa cu FK Backa Topola (Serbia), scor 0-2.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram