image
Sursa foto: GettyImages

Un ofițer superior de la IP Briceni în vârstă de 36 de ani s-a stins din viață din cauza Covid-19: A lăsat în urmă doi copii

O nouă tragedie în rândul angajaților Ministerului Afacerilor Interne. Un ofițer superior din cadrul Inspectoratului de Poliție Briceni în vârstă de 36 de ani, a decedat ieri seara din cauza complicațiilor provocate de virusul Covid-19.

La 29 august, acesta a fost internat în spitalul orășenesc Bălți în stare gravă, cu diagnoza pneumonie bilaterală, iar ulterior după câteva teste efectuate, a fost confirmat pozitiv la Covid – 19.

„Cu profund regret anunțăm decesul colegului nostru, în vârstă de 36 de ani, ofițer superior de sector din cadrul Inspectoratului de Poliție Briceni, care a decedat ieri seara, fiind confirmat pozitiv cu coronavirus, Colegul nostru avea o activitate de peste 12 de ani, era căsătorit și avea doi copii minori. Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și compasiune”, au scris într-un postare pe facebook colegii acestuia.

De la începutul pandemiei în Republica Moldova 867 de colaboratori ai MAI s-au infectat cu noul tip de coronavirus, 725 s-au însănătoșit și au revenit la muncă, iar patru persoane au decedat din cauza complicațiilor provocate de Covid-19.

La 22 iulie, Natalia Chirilov, șefa secției Resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, a pierdut lupta pentru viață din cauza complicațiilor provocate de infectarea cu Coronavirus, după cinci săptămâni de tratament.

Mama în vârstă de doar 38 de ani a fost internată la o maternitate din Chișinău, iar peste două zile a fost testată pozitiv cu COVID-19. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

Natalia Chirilov nu a reușit să-și strângă la piept copilul nou născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: