image
Sursa foto: starnet.md

Televiziune gratuită timp de 12 luni

Cinefili din toată țară, sunteți gata să petreceți muuulte seri cu aromă de popcorn, pline de distracție și adrenalină alături de cei dragi și actorii preferați? Dacă da, atunci trebuie neapărat să prindeți cea mai tare ofertă din acest sezon - 12 luni gratuite de StarNet TV.

Conectați. Explorați. Economisiți peste 1000 de lei.

Cum vă puteți bucura de un an întreg de televiziune fără să plătiți măcar un leu pentru ea și încă să mai economisiți peste 1000 de lei? Simplu! Vă conectați la internet fix de la StarNet și, timp de 12 luni, veți beneficia gratuit și nelimitat de:

  • o televiziune digitală cu peste 200 de canale în diferite limbi;
  • cinema Megogo cu peste 10 000 de filme, desene animate și seriale de top;
  • echipament TV performant;
  • licență antivirus Bitdefender.

Privește smart. Oricând. Oriunde.

StarNet TV este mai mult decât televiziune. Este un serviciu multimedia complex, care vă pune la dispoziție un conținut divers, într-o singură aplicație, pe orice dispozitiv: televizor, tabletă sau smartphone. Printr-o simplă autentificare în contul personal StarNet TV, puteți privi filmele și canalele preferate oriunde v-ați afla, atât timp cât dispuneți de o conexiune la Internet.

Show must go on!

La StarNet TV, aveți parte nu doar de un conținut media interesant, dar și de un meniu interactiv cu soluții inteligente de gestionare. Indiferent că priviți un canal TV sau un film din biblioteca Megogo, puteți oricând să puneți pe pauză sau să priviți în reluare, pentru a nu pierde vreun moment din filmul sau emisiunea preferată.

Ba mai mult, puteți răsfoi prin arhiva TV și să priviți un conținut ce a fost difuzat deja sau să consultați programul de emisiuni pentru a vedea ce urmează să arate le televizor.

Având în vedere că toamna este anotimpul serilor petrecute sub păturică, cu o cană mare de ceai sau cafea și un film bun, spunem noi că această ofertă este mai multă decât perfectă.

Cea mai tare promoție pentru pasionații de cinema și televiziune, poate fi comandată online, accesând următorul link. Să nu spuneți că nu v-am spus!

Vizionare plăcută vă dorim!

Noutăţile partenerilor

comentarii: