Breaking News

image
Sursa foto: orasulmeu.md

Trafic restricționat pe mai multe străzi din centrul capitalei: Cum va fi redirecționat transportul public

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 12 septembrie, ora 08:00 – 13 septembrie ora 08:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Testemițanu, în perimetrul străzii Grenoble și Constantin Vârvan, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație a străzii de către „Exdrupo”.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată.

Ruta de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa – șos. Hâncești – str. Miorița – str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi – str. Pan Halippa – str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr.125 se scurtează până la str. Constantin Vârnav.

Totodată, în perioada 12 septembrie, ora 22:00 – 13 septembrie ora 06:00 va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul str. Al. Pușkin – str. Mihai Eminescu, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă – Canal Chișinău”.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: