(video) Filat: Când nu ai ce spune, plasezi o persoană într-un proiect sau altul. Și Maia Sandu a fost proiectul meu. Fiind în pușcărie se spunea că e proiectul lui Filat - PLDM 2

Vlad Filat neagă zvonurile că el ar fi proiectul politic a lui Igor Dodon, asta după ce a fost eliberat. Fostul premier afirmă că au fost zvonuri că și Maia Sandu ar fi proiectul lui, însă acest lucru de asemenea este un fals.

„Când nu ai ce spune, plasezi o persoană într-un proiect sau altul. Și Maia Sandu a fost proiectul meu. Fiind în pușcărie se spunea că e proiectul lui Filat, PLDM 2. Cu toate că așa și este, majoritatea din conducere și teritorii sunt foști PLDM-iști”, a declarat Filat în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Doar că nu știu cum eu pot să fiu proiectul lui Dodon, atunci când Maia Sandu a făcut Guvern cu Dodon și cu socialiștii. Împreună au votat, împreună au făcut multe lucruri, chiar dacă au promis că nu fac lucru acesta. Eu nu spun că s-a greșit. Trebuia să fie o logică în acțiuni. Antagonismul acesta dintre partide nu puteau să ducă la o guvernare comună. Trebuia să ducă la o perioadă de timp de până în toamnă, să facă curățenie în instituții, după care să facă libere și corecte”, a conchis fostul prim-ministru.

Amintim că în decembrie 2019, Vlad Filat, condamnat la nouă ani de pușcărie pentru abuz de putere, a fost eliberat din închisoare, după patru ani de detenție.


Pub