Echipa Partidului „Șor” continuă programul de iluminare în raionul Orhei: Străzile unui alt sat au fost iluminate

Noul sistem de iluminare a fost dat în exploatare aseară în cadrul unei ceremonii festive la care au participat localnici și autorități locale.

Foto: partidulsor.md

Străzile satului Clișova Nouă sunt iluminate de 90 de becuri de tip LED, montate pe o rețea electrică de doi kilometri. Două puncte de transformare a curentului au fost modernizate.

Amintim că, zilele trecute, echipa Partidului „Șor” a aprins lumina și pe străzile satului Fedoreuca din componența aceleași comune. La Fedoreuca a fost montată o rețea electrică de trei kilometri cu 110 LED-uri.

În cadrul ceremoniei de aprindere a luminilor, primarul comunei Ciocâlteni, Tudor Digori, i-a felicitat pe locuitorii satului Clișova Nouă, menționând că proiectele echipei Partidului „Șor” nu se opresc aici.

„În curând vom finaliza cu iluminatul stradal în toate localitățile comunei, după care vom continua cu alte proiecte importante pentru cetățenii noștri. Cu susținerea echipei lui Ilan Șor renaștem satele raionului nostru. Orhei devine cel mai iluminat și dezvoltat raion din țară”, a afirmat primarul Tudor Digori.

Amintim că echipa Partidului „Șor” și-a propus să implementeze, în acest an, proiecte de iluminat public în peste o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile raionului Orhei. Deja au fost date în folosință proiecte de iluminat stradal în zeci de comune și sate din raionul Orhei, dar și în localități din alte raioane ale țării.


Pub