07:12:40 29.03.2024
Stiri

VIDEO, FOTO // ZdG: Casă de 1 000 000 de Euro, scoasă la VÂNZARE de familia fostului PROCUROR al municipiului Chișinău. Cum arată „casă inteligentă”, construită în mai puțin de un an

Actualitate 11.09.2020 18:35 Vizualizări3668 Autor: Ziarul National
VIDEO, FOTO // ZdG: Casă de 1 000 000 de Euro, scoasă la VÂNZARE de familia fostului PROCUROR al municipiului Chișinău. Cum arată „casă inteligentă”,  construită în mai puțin de un an


Casa care i-a fost atribuită fostului procuror al municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefrați, a fost scoasă la vânzare pe un site specializat. Vânzătorul cere circa 1 000 000 de euro pe casa cu trei nivele, prezentată ca fiind și „casă inteligentă”, scrie Ziarul de Gardă.

Potrivit anticorupție.md, casa din comuna Tohatin, suburbie a municipiului Chișinău, a fost construită în mai puțin de un an. Imobilul a fost înscris pe numele fiicei fostului procuror, care a plecat din sistem în luna martie curent. „Maria, care, la fel ca și soțul ei, este funcționară publică și nu pare să aibă resurse pentru o astfel de proprietate. Șeful Procuraturii municipale, cu salariu de funcționar public, este singurul întreținător în familie. El recunoaște că și-a ajutat fiica și susține că are destui bani ca să-și întrețină material copiii”, scrie sursa citată.

Ex-procurorul Șaptefrați a recunoscut, atunci când era în funcția publică, că imobilul a fost construit pentru fiica sa și că a contribuit nemijlocit la construcție. „E casa fiicei mele și a ginerelui meu. Spuneți celor care așa tare vă inspiră că eu îi ajut și am să îi ajut și am să fac tot ce pot pentru copiii mei. Fac ce vreau cu copiii mei, căci am cu ce. Vă interesează tare? Copiii mei îs gospodari, îs mari. Toate-s după dânșii”, a menționat el, adăugând că a lucrat fizic, „a târâit” saci cu ciment în spate.

Procurorul a ținut să precizeze că nu are probleme cu integritatea, iar banii câștigați „nu provin din procuratură”.

Acum, la mai bine de un an de la acea declarație, casa a fost scoasă în vânzare, iar agentul imobiliar a dat asigurări că e vorba de o casă „clasa premium”, cu finisaje exclusiviste.

Și din pozele plasate pe site-ul de anunțuri imobiliare se vede luxul care tronează în acest imobil al familiei fostului bugetar.














Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md