Au început întrecerile și în Divizia B la fotbal

Au început întrecerile și în Divizia B la fotbal

24 de formații au fost incluse în Campionatul Republicii Moldova la fotbal masculin între seniori, Divizia B.

Federația Moldovenească de Fotbal a repartizat aceste echipe în două serii, Nord și Sud, câte 12 în fiecare.
Sâmbătă, 5 septembrie 2020, au fost disputate meciurile din cadrul etapei a doua a competițiilor în cauză.
Cel mai mare scor, în seria Sud a Diviziei B, a fost înregistrat pe stadionul sătesc din Slobozia Mare, raionul Cahul, unde fotbaliștii din localitate i-au surclasat pe cei de la Academia Viitorul din municipiul Chișinău cu un categoric 11:2.
Gazdele s-au mai impus într-o partidă: la Ceadâr-Lunga, lotul de la Saksan a trecut, la limită (3:2), de sportivii de la Maiak, Chirsova, din unitatea teritorial-autonomă Găgăuzia.
În alte două întâlniri mai puternici s-au dovedit a fi oaspeții. Astfel, Sporting Trestieni din raionul Nisporeni a învins, fără drept de apel (4:0), la Copceac, Taraclia, formația locală Socol, iar Sinteza Căușeni a pierdut, pe teren propriu, în fața Clubului Sportiv de Fotbal de la Cricova, municipiul Cișinău – 0:1.
În această etapă au fost consemnate și două egalități. Bunoară, Fotbal Club Cimișlia a evoluat acasă și a remizat (2:2) cu formația de la Congaz, regiunea găgăuză.
Duelul celor două echipe din raionul Ialoveni –FC Văsieni și Asociația raională de fotbal – s-a terminat cu scorul de 1:1.

Ion CIUMEICĂ

You May Have Missed