/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Dodon promite o campanie electorală modestă. „Vom avea un ziar sau două...câteva spoturi”

11 septembrie 2020, ora 19:25

Președintele Igor Dodon, candidat pentru un nou mandat la Președinție, ne promite o campanie electorală modestă, pentru care va cheltui bani puțini. Îi îndeamnă și pe concurenții electorali să renunțe la panouri electorale, în condițiile în care suntem în criză pandemică și secetă, spune acesta. În replică, unul dintre concurenții vizați susține că ceea ce îl deranjează pe Igor Dodon este, de fapt, conținutul panourilor.

„Va fi foarte modest. Nu vom avea panouri publicitare. Vom avea un ziar sau două care va fi repartizat de echipa noastră și cu care voi merge eu la întrevederile electorale. Vor fi câteva spoturi care în mare parte nu vor fi la TV”, a spus Igor Dodon.

Mai mult, acesta susține că ar fi amoral și cinic ca politicienii să cheltuie bani, când în țară e pandemie și secetă.

„Am văzut că ați împânzit deja și Maia Sandu, și Năstase, și toți țara cu panouri publicitare. Cât costă un panou de acesta? Cumpărați de banii aceștia cât ați împânzit țara cu panouri de sute de mii de lei, cumpărați măști ceva, ajutați oamenii. Dar voi puneți panouri. Credeți că o să vă ajute?”, a spus Dodon.

În replică, cei vizați de către președinte îl îndeamnă nu le dea sfaturi.

„PAS a plasat cinci panouri în toată Moldova. Ceea ce îl deranjează, de fapt, pe Dodon este conținutul lor. Îl ustură pentru că e adevărul.”

Se menționează într-un comentariu, oferit de către Partidul Acțiune și Solidaritate.

„Câțiva ani a împânzit țara cu bilbordurile și panourile lui. O grămadă de bani a cheltuit. Platforma DA nu este nu este partidul care poate să-și permită luxul de a cheltui mulți bani în orice campanie electorală”, a menționat deputatul PPDA, Alexandru Slusari.

La alegerile din toamna acestui an, Igor Dodon va candida independent, pentru al doilea mandat de președinte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram