image
Sursa foto: politia.md

O adolescentă a fugit dintr-un centru de plasament din capitală: Poliția solicită ajutor pentru a o găsi

O adolescentă în vârstă de 16 ani originară din satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă, este căutate de forțele de ordine, după ce la data de 31 august aceasta a plecat din Centrul de Plasament în care era supravegheată, și nu s-a mai întors. Poliția solicită ajutor pentru a iedentifica locul aflării minorei.

Forțele de ordine au fost alertate la data de 31 august curent de către o reprezentantă a Cetrului de Plasament de pe strada Podgorenilor din sectorul Râșcani al capitalei.

Aceasta le-a spus polițiștilor că în urma vizitei de seară în camerele unde dorm minorele care beneficiază de serviciile centrului a observat că adolescenta lipsește.

Ulterior au fost dispuse mai multe acțiuni pentru stabilirea locului aflării acesteia. Totodată în cadrul investigațiilor s-a stabilit că minora la data de 1 septembrie a vorbit cu un cunoscut prin intermediul mesajelor și i-a spus că pleacă din Chișinău, însă nu i-a spun unde.

În ziua dispariției fata era îmbrăcată într-un tricou de culoare neagră, pantaloni scurți de culoare albastră. Semnalmente: înălțimea 1.50 cm, ochi căprui, culoarea părului negru, vorbitoare de limbă română.

Cei care pot oferi informații despre locul aflării minorei, sunt rugați să anunțe poliția la următoarele numere de telefon: 060039900, 069675654.

Noutăţile partenerilor

comentarii: