Principală  —  Ştiri  —  Social   —   LIVE/ Ședința Guvernului. 14 subiecte,…

LIVE Ședința Guvernului. 14 subiecte, pe agendă

Cabinetul de miniștri condus de Ion Chicu se întrunește în ședință, joi, 10 septembrie. Pe agendă sunt programate 14 subiecte.

18.40. Ședința a luat sfârșit.

18.34. Proiectul cu privire la veniturile colectate în urma prestării lucrărilor și serviciilor contra plată de către Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova și autoritatea administrativă din subordine, aprobat.

18.29. A fost aprobat proiectul cu privire la aprobarea Conceptului Sistemului informațional automatizat „Registrul electronic al angajaților” pentru sectorul bugetar

18.27. Proiectul cu privire la aprobarea proiectului de decret al Președintelui Republicii Moldova pentru uniformele militare, a însemnelor distinctive și regulile de port a acestora de către militarii din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne a fost aprobat. Detalii.

18.26. Miniștrii au aprobat proiectul privind aprobarea Metodologiei de elaborare a standardelor ocupaționale.

18.24. Proiectul cu privire la modificarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 115/2013 privind controlul nitraţilor în produsele alimentare de origine vegetală, aprobat. Detalii.

18.20. Cabinetul de miniștri au aprobat regulamentul cu privire la auditorii energetici și auditul energetic. Detalii.

18.16. Proiectul pentru aprobarea Avizului asupra amendamentelor la proiectul de lege privind modificarea unor acte normative, aprobat.

18.14. A fost aprobat proiectul cu privire la aprobarea Avizului asupra amendamentelor la proiectul de lege privind modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2020 nr. 172/2019.

18.08. A fost aprobat proiectul privind modificarea unor hotărâri ale Guvernului.

18.00. Ședința a început.