15:54:15 25.04.2024
Stiri

Unde vor merge VOTURILE membrilor și simpatizanților PD, în condițiile în care formațiunea lui Pavel Filip nu va avea un candidat la prezidențiale. Dodon: „Ei au susținători în teritoriu, organizații teritoriale...”

Actualitate 10.09.2020 09:50 Vizualizări1811 Autor: Ziarul National
Unde vor merge VOTURILE membrilor și simpatizanților PD, în condițiile în care formațiunea lui Pavel Filip nu va avea un candidat la prezidențiale. Dodon: „Ei au susținători în teritoriu, organizații teritoriale...”


Președintele Igor Dodon salută decizia Partidului Democrat (PD) de a nu participa în cursa electorală prezidențială și speră că membrii și simpatizanții formațiunii îl vor sprijini pentru obținerea celui de-al doilea mandat de șef al statului.

Potrivit lui Dodon, decizia PD de a nu participa la alegerile de pe 1 noiembrie este una „pragmatică”.

„O decizie pragmatică a PD. Să te avânți în turul doi fără șanse... Eu nu știu pe cine va avantaja, un candidat pe dreapta sau pe stânga, pentru că ei au susținători în teritoriu, organizații teritoriale. Timpul va arăta, dar e o decizie matură”, a declarat Dodon, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: VIDEO // Partidul Democrat NU va avea candidat la PREZIDENȚIALE. „În aceste alegeri sunt doi candidați și PUNCT”. Pe cine vor sprijini democrații

De menționat că PD a luat aseară decizia să nu participe în scrutinul prezidențial. În opinia lui Pavel Filip, în aceste alegeri sunt doi candidați cu șanse – Igor Dodon și Maia Sandu, iar restul e „zgomot și fundal”.

Totodată, democrații nu au luat o decizie privind candidatul sprijinit în primul tur al scrutinului din 1 noiembrie. Fostul premier a precizat că vor fi consultate organizațiile teritoriale, după care va fi luată o decizie în acest sens.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md