09:47:31 29.03.2024
Stiri

Soarta celor opt angajați de la „Glorinal”, care ar fi lăsat fără apartamente 70 de persoane de la care au luat 50 de milioane de lei, decisă de magistrați: Șase au fost trimiși în arest pentru o lună

Actualitate 10.09.2020 11:21 Vizualizări959 Autor: Ziarul National


Soarta celor opt angajați de la „Glorinal”, care ar fi lăsat fără apartamente 70 de persoane de la care au luat 50 de milioane de lei, decisă de magistrați: Șase au fost trimiși în arest pentru o lună
Poză simbol

Șase dintre cei opt angajați ai companiei de construcții „Glorinal”, reținuți acum trei zile, au fost plasați în arest pentru o lună de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

O altă persoană va sta în arest la domiciliu, iar în cazul celui de-al optulea reținut, procurorii au dispus eliberarea acestuia după înaintarea învinuirii.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) învinuiește cei opt angajați de la „Glorinal” de faptul că ar fi prejudiciat 70 de persoane cu circa 50 de milioane de lei. Compania de construcții a strâns banii pentru a le construi apartamente în Chișinău, dar învinuiții i-ar fi cheltuit contrar destinației, inclusiv pentru chestiuni personale.

Drept rezultat, compania de construcții a intrat în incapacitatea de a-și executa obligațiunile față de investitori.

Procurorii anunță că, în cadrul urmăririi penale, urmează expertize tehnice pe dispozitive electronice și documente contabile care au fost ridicate în cadrul perchezițiilor. De asemenea, va avea loc audierea unui număr mare de persoane și confruntări între cei implicați în acest caz.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md